Utrecht en werken vanuit huis
Meer details

Agro Technical Manager

Nieuw

De vacature Agro Technical Manager

Ben jij een Agro specialist met een vooruitziende blik? Heb je een technische achtergrond en affiniteit met de landbouw? Zoek jij naar een uitdagende functie bij een dynamische internationale organisatie? Word dan onze nieuwe Agro Technical Manager, WER (West Europe Region – Nederland/België/Duitsland/Frankrijk).

Wij zijn op zoek naar een Agro Technical Manager, die met zijn/haar kennis een belangrijke verbindende schakel is tussen onze aardappelleveranciers, het lokale Agro Team (waar je zelf onderdeel van zult zijn) en onze chipsfabrieken in Broek op Langedijk en Veurne.

Kerntaken en verantwoordelijkheden:
• Je bent verantwoordelijk en neemt de leiding voor wat betreft de Agrotechnische agenda in Noordwest-Europa
• Je bent de spin in het web met betrekking tot alle technische vraagstukken t.b.v. de teelt vanuit aardappelleverancierszijde en binnen de organisatie.
• Je levert vanuit technisch perspectief je bijdrage aan de Agro-strategie in Noordwest-Europa
• Je denkt mee over het opzet en uitvoering van innovatieve projecten, die onderscheidend zijn en een concurrentievoordeel voor de PepsiCo Potato Chips business opleveren.
• Verbeteren van het teeltrendement door het initiëren en doorvoeren van programma’s voor teeltoptimalisatie.
• Je coördineert de gedetailleerde verzameling van alle teeltgegevens van alle leveranciers in het digitale systeem CropTrak om analyses en feedback richting de leveranciers te kunnen geven, interne vergelijkingen te doen met leveranciers in andere regio’s, en de nodige documentering te hebben voor het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen die PepsiCo specifiek voor agro heeft gedefinieerd.
• Je werkt samen met andere Europese PepsiCo collega’s om het maximale uit de al bestaande “Agro Best Practices” te halen en nieuwe programma’s/ideeën te ontwikkelen en te implementeren in je eigen werkgebied.
• Met je inzet op de agronomie van onze aardappelteelt draag je bij aan ons uniek gedefinieerd wereldwijd duurzaamheidsprogramma, PepsiCo Positive. Je werkt actief mee aan het behalen van de doelstellingen tegen 2030 op basis van de monitoring van de CO2e-reductie, het waterbeheer en de duurzame sourcing binnen de agrarische pijler van het programma.
• Het leveren van de belangrijkste commerciële en technische KPI data aan Commercial Managers, leveranciers en het Europese Technische Team.

Wat verwachten wij van de Agro Technical Manager

Wij zoeken een Agronomist met enkele jaren gerichte werkervaring en minimaal een HBO opleiding (Bij voorkeur Hogere Agrarische School). Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Spreekvaardigheid in Duits en Frans is een duidelijke pre. Je hebt affiniteit met de aardappelteelt, en hebt up to date kennis van gewasbescherming, bemesting en irrigatie. Je staat stevig in je schoenen, je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent in staat op verschillende niveaus te kunnen communiceren. Je bent bereid tot reizen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, en occasioneel verder binnen Europa, je bent flexibel en hebt geen 8-5 mentaliteit.

Bedrijfsprofiel

Waar kom jij te werken? Dagelijks nuttigen consumenten overal ter wereld, in ruim 200 landen en gebieden, meer dan een miljard keer PepsiCo-producten. PepsiCo had in 2022 een netto-omzet van meer dan 86 miljard dollar en heeft een complementair voedingsmiddelen- en drankenportfolio dat Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker en Tropicana omvat. Het productportfolio van PepsiCo biedt een breed scala aan smakelijke voedingsmiddelen en dranken, waaronder 22 merken die elk een geschatte retailjaaromzet hebben van meer dan 1 miljard dollar.

Als PepsiCo voeren wij in Nederland bekende sterke merken als 7UP, Doritos, Duyvis, Gatorade, Lay's, Mountain Dew, Naked, Pepsi, Quaker, Smiths en Snack a Jacks en staan we in Nederland in de top 6 van voedingsmiddelen- en drankenbedrijven. In Nederland werken er zo'n 750 mensen op vier vestigingen, waaronder drie productielocaties. Voor meer informatie: www.pepsico.nl .

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Doritos, Duyvis, Gatorade, Lay's, Looza, Mirinda, Mountain Dew, Naked, Pepsi, Quaker, Smiths, Snack a Jacks en Tropicana staat PepsiCo in België in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven. In België en Luxemburg werken er zo'n 900 mensen op drie vestigingen, waaronder twee productielocaties. Voor meer informatie: www.pepsico.be .

Arbeidsvoorwaarden vacature Agro Technical Manager

Naast interessant werk en goede carrièremogelijkheden bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heb je minimaal 25 vakantiedagen en 4 adv- dagen op jaarbasis, ontvang je een dertiende maand, en krijg je korting bij de sportschool en een aantal verzekeraars. Verder bieden wij opleidingsmogelijkheden. Wij hebben een goede pensioenregeling. Daarnaast werken wij met een bonussysteem, je eigen prestaties zijn hierop van invloed en in een jaarlijkse cyclus worden de prestaties gevolgd.

Meer informatie of solliciteren?

PepsiCo heeft de werving en selectie voor deze vacature uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Voor meer informatie kun je terecht bij Klaas Doornbos, bereikbaar op 06-22235421 of via info@doornboswerving.nl sollicitaties via mail of www.doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in recruitment in de Agribusiness voor specialistische en leidinggevende functies op MBO+, HBO en WO-niveau. De focus is op functies binnen de akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding streven we naar een match en relatie voor de lange termijn.

Locatie

Utrecht en werken vanuit huis

Publicatie datum

04.04.2024

Contactpersoon

Klaas Doornbos

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.