Vacatures in de akkerbouw

Doornbos Werving & Selectie is sinds 2000 dé specialist in het invullen van vacatures in de akkerbouw. Deze sector heeft een belangrijke bijdrage in werkgelegenheid, voedselvoorziening en economie voor binnen- en buitenland. En wij leveren graag een bijdrage aan die mooie sector. We leggen graag de goede verbinding tussen werknemer en werkgever, waarbij we rekening houden met het grote geheel.

Vanwege de goede grond, watervoorziening, infrastructuur, ondernemerschap en hoogwaardige kennis halen we in Nederland hoge opbrengsten uit onze akkerbouwgewassen. Gewassen van een zeer goede kwaliteit, zoals aardappelen, uien, graan, peen en bieten. Onze opdrachtgevers zijn actief als toeleverancier voor de akkerbouw of kopen akkerbouw- en vollegrondgewassen voor verwerking en afzet in binnen- en buitenland. Om voorop te blijven lopen heb je goed opgeleide specialisten en managers nodig. Met ons specialisme in bemiddeling van vacatures in de akkerbouw vinden wij voor jou de juiste plek.

We bemiddelen in verschillende vacatures akkerbouw. Zoals gewasbescherming, meststoffen, teeltadvies en inkoop/verkoop. Op mbo-, hbo- en wo-niveau. Om aan de slag te gaan in akkerbouw wordt praktijkervaring door werkgevers als belangrijk ervaren. Doordat veel van onze kandidaten zijn opgegroeid op een akkerbouwbedrijf hebben zij die ervaring van huis uit. Geldt dat ook voor jou? Neem dan een kijkje bij de vacatures akkerbouw.

Blijf op de hoogte van actuele vacatures akkerbouw

Vind je niet direct de vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak dan een jobalert aan via de homepage. Daarbij kan je aangeven welk type vacature je zoekt, zodat je alleen updates ontvangt van relevante nieuwe vacatures. Een open sollicitatie sturen, of contact opnemen om te sparren over de mogelijkheden kan natuurlijk ook.

Bekijk vacatures in de akkerbouw

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.