Agrarische vacatures

Doornbos Werving & Selectie is sinds 2000 dé specialist in het invullen van agrarische vacatures. Deze sector heeft een belangrijke bijdrage in werkgelegenheid, voedselvoorziening en economie voor binnen- en buitenland. En wij leveren graag een bijdrage aan die mooie sector. We leggen graag de goede verbinding tussen werknemer en werkgever, waarbij we rekening houden met het grote geheel.

Nederland is een belangrijke exporteur van agrarische producten. Met onze kennis, handelsgeest en infrastructuur exporteren we volop bloemen, planten, zuivel en vlees. Hierdoor hebben wij binnen onze landgrenzen veel gespecialiseerde bedrijven die vaak internationaal actief zijn. Voor deze bedrijven zoeken wij regelmatig specialisten en managers die bijdragen aan innovatie en groei van de agrarische sector.

We hebben agrarische vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau. In management, commercie, logistiek, techniek en finance. Maar ook in onderzoek en kennisoverdracht. Of je vakgebied nou gewasbescherming, meststoffen, precisielandbouw, ICT of landbouwmechanisatie is. Of (zaai)zaden, (poot)aardappelen, akkerbouw, vollegrond, veredeling, bodem of AGF, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Blijf op de hoogte van actuele agrarische vacatures

Vind je niet direct de vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak dan een jobalert aan via de homepage. Daarbij kan je aangeven welk type vacature je zoekt, zodat je alleen updates ontvangt van relevante nieuwe vacatures. Een open sollicitatie sturen, of contact opnemen om te sparren over de mogelijkheden kan natuurlijk ook.

Bekijk onze agrarische vacatures

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.