Vacatures in de veehouderij

Doornbos Werving & Selectie is sinds 2000 dé specialist in het invullen van vacatures in de veehouderij. Deze sector heeft een belangrijke bijdrage in werkgelegenheid, voedselvoorziening en economie voor binnen- en buitenland. En wij leveren graag een bijdrage aan die mooie sector. We leggen graag de goede verbinding tussen werknemer en werkgever, waarbij we rekening houden met het grote geheel.

De veehouderij in Nederland is een belangrijke sector. Hij staat vooral bekend door de melkveehouderij, pluimvee- en varkenssector. Natuurlijk is er ook een grote variatie aan bedrijven die andere vormen van dierhouderij kent. Deze sector is groot geworden door export en hiervoor is innovatie en kennis erg belangrijk. Veel landbouwgrond wordt gebruikt voor gras, mais en andere vormen van ruwvoer, wat werkgelegenheid betekent voor gespecialiseerde bedrijven en hun medewerkers. Voor een groot aantal vaste klanten zoeken wij regelmatig specialisten en managers met kennis van veehouderij.

We bemiddelen in verschillende vacatures veehouderij. Zoals melktechniek, veevoeder, mechanisatie en verkoop van zaden voor gras en ruwvoer. Op mbo-, hbo- en wo-niveau. Is veehouderij jouw lust en je leven? Neem dan een kijkje bij de vacatures veehouderij.

Blijf op de hoogte van actuele vacatures veehouderij

Vind je niet direct de vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak dan een jobalert aan via de homepage. Daarbij kan je aangeven welk type vacature je zoekt, zodat je alleen updates ontvangt van relevante nieuwe vacatures. Een open sollicitatie sturen, of contact opnemen om te sparren over de mogelijkheden kan natuurlijk ook.

Bekijk vacatures in de veehouderij

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.