De persoon achter Doornbos Werving & Selectie

Ik ben Klaas Doornbos. Sinds 2000 zet ik me met Doornbos Werving & Selectie in voor het maken van de beste match. De beste match tussen werknemer en werkgever in de agribusiness. Mijn ouders en grootouders hadden een akkerbouwbedrijf in de Noordoostpolder, waar ik van jongs af aan al meehielp op het bedrijf. Het besturen van machines en de kennis van teelt, oogst, bewaring en verwerking zat er dus al vroeg in.

Die achtergrond en mijn studie Agrarische Bedrijfskunde vormen de basis voor mijn kennis van het vakgebied. Daarnaast deed ik veel werkervaring op bij onder andere een internationaal handelshuis in pootaardappelen. Maar alleen met die kennis zou Doornbos Werving & Selectie niet zijn geworden wat het nu is. Mijn kracht is het kunnen luisteren. In het vertalen van de wens van een opdrachtgever naar de juiste kandidaat. En in het vertalen van de kwaliteiten en wensen van een kandidaat naar de juiste opdrachtgever. Ik ben oprecht trots dat 80% van door mij geplaatste werknemers na 5 jaar nog bij de werkgever in dienst is.

     

Een goede relatie met kandidaat en opdrachtgever én een persoonlijke aanpak is essentieel.

Werving en selectie is meer dan het zoeken van mensen. Ik denk met de ondernemer mee over de optimalisatie van het personeelsbestand. En er blijft contact met de kandidaat ook als de match tot stand is gekomen. Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in vacatures in de agribusiness in de breedste zin. In agrarisch, akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek vinden opdrachtgevers en kandidaten elkaar via ons naar tevredenheid en voor langere termijn.

Laten we in gesprek gaan.

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.