Ik zoek werk

Jij wil graag werken bij een betrouwbare werkgever in de agribusiness. Een die past bij wat je kan en wat je aanspreekt en waar je ook een toekomstperspectief hebt. En die werkgever zoekt een werknemer die zijn organisatie versterkt. Daarom vinden wij een zorgvuldige aanpak erg belangrijk. Want we gaan graag voor de perfecte match.

Ben je net klaar met je studie aan de agrarische hogeschool of universiteit?

In de agrarische sector kun je met je pas verworven kennis alle kanten op. Innovatie op het gebied van duurzaamheid zo toepassen dat het commercieel kansen biedt is actuelere dan ooit. Voor een bevlogen jonge professionals als jij is dit dé mogelijkheid je te ontwikkelen. En om te laten zien wat jouw visie op de agribusiness van de toekomst is. 

Heb je al een paar jaar werkervaring en is het tijd voor de volgende stap?

De praktijk heb je inmiddels aardig in de vingers. En je ziet meer mogelijkheden om je ervaring in dienst te stellen van een werkgever die niet stilstaat. Wellicht meer richting een managementrol, waarbij jouw werkervaring van doorslaggevend belang kan zijn voor nieuwe initiatieven. Doorgroeien als specialist en professional in de agribusiness biedt kansen voor jou en voor je toekomstige werkgever.

Ben je met hele ruime werkervaring benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

De kennis van jaren werken in de agribusiness staat op jouw cv. Je hebt veranderingen in het werk, de organisatie en de samenleving allemaal voorbij zien komen. En die veranderingen gaan snel, dus jouw kennis is van grote waarde. Waarom niet nadenken over een volgende stap? Wellicht is het tijd je expertise in te zetten voor een meer strategische rol. Als senior manager of in een bestuursfunctie. Of ga, als je al zo'n rol hebt, nog een keer een nieuw avontuur aan. 

Zo gaat Doornbos Werving & Selectie te werk

Heb je gereageerd op een van de vacatures? Dan bellen je als we denken dat je op basis van je profiel aansluit bij de wensen van de werkgever. Hebben we na dit telefoongesprek allebei het gevoel dat de vacature echt bij je past, dan maken we een kennismakingsafspraak. Want met een persoonlijk gesprek krijgen we een beter beeld van jou als persoon.

We kijken naar de mens áchter het cv

Jouw ambities, persoonlijkheid, privéwensen en -omstandigheden vinden we minstens zo belangrijk als je cv. Het gaat niet alleen om een nieuwe functie voor jou, maar ook om veranderingen voor je thuisfront, de werkgever en je nieuwe collega's.

Als we na het kennismakingsgesprek nog steeds allebei enthousiast zijn bevelen we je aan bij de werkgever. We houden je op de hoogte van de beslissing en als de match tot stand komt, blijven we betrokken.

Alleen klankborden over de mogelijkheden is ook een optie

Weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen in je zoektocht naar een perfecte agrarische vacature? Een gesprek om eerst af te tasten wat mogelijk is kan altijd. Je vindt onze opdrachtgevers in de akkerbouw en vollegrond in heel Nederland. En ook regelmatig buiten onze landgrenzen. Onze jarenlange relatie met een grote groep opdrachtgevers biedt altijd perspectief.

Bekijk hier onze vacatures

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.