Vacatures in de tuinbouw

Doornbos Werving & Selectie is sinds 2000 dé specialist in het invullen van vacatures in de tuinbouw. Deze sector heeft een belangrijke bijdrage in werkgelegenheid, voedselvoorziening en economie voor binnen- en buitenland. En wij leveren graag een bijdrage aan die mooie sector. We leggen graag de goede verbinding tussen werknemer en werkgever, waarbij we rekening houden met het grote geheel.

De tuinbouw in Nederland staat op een hoog niveau qua kennis, kwaliteit, innovatie en rendement. Een positie die ervoor zorgt dat wij als land veel kennis en producten binnen de tuinbouw exporteren. Denk hierbij aan gespecialiseerde bedrijven in bloemen en planten, maar ook groenten, bloembollen, fruit en zaden. Voor ieder gewas worden de perfecte omstandigheden gecreëerd in zowel vollegrond als onder glas. Dit geeft een grote variatie aan werkgelegenheid en vacatures voor specialisten en managers binnen de tuinbouwsector.

We bemiddelen in verschillende vacatures tuinbouw. Zoals gewasbescherming, bemesting, teeltadvies, fruitteelt en zaadveredeling en verkoop. Op mbo-, hbo- en wo-niveau. Is tuinbouw jouw lust en je leven? Neem dan een kijkje bij de vacatures tuinbouw.

Blijf op de hoogte van actuele vacatures tuinbouw

Vind je niet direct de vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak dan een jobalert aan via de homepage. Daarbij kan je aangeven welk type vacature je zoekt, zodat je alleen updates ontvangt van relevante nieuwe vacatures. Een open sollicitatie sturen, of contact opnemen om te sparren over de mogelijkheden kan natuurlijk ook.

Bekijk vacatures in de tuinbouw

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.