Onze meerwaarde

Tijdgebrek, lastige vacatures, schaarste. Wat de reden ook is om Doornbos Werving & Selectie in te schakelen, wij nemen u het werk uit handen en leveren meerwaarde. Waar u dat aan kunt zien en merken?

Kennis van zaken

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie in de agribusiness en weten hoe het in de praktijk werkt.

Netwerk

De afgelopen twintig jaar is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen verschillende gespecialiseerde werving-en-selectiebureaus en een aantal specialisten die aanverwante diensten leveren. Ieder heeft zijn eigen specialisme. Samen beschikken we over een groot reservoir aan kandidaten en contacten. We helpen elkaar om in elke situatie de beste man of vrouw op de juiste plek te krijgen. Hierdoor heeft Doornbos Werving & Selectie de slagkracht van een grote onderneming en de flexibiliteit en laagdrempeligheid van een klein bedrijf.

Onze dienstverlening gaat verder!

In de praktijk bieden we meer dan alleen het ondersteunen of overnemen van uw werving en selectie. Wij zitten vaak naast u als ondernemer en denken mee over de optimalisatie van uw personeelsbestand. Door goed te luisteren kunnen wij – of een collegaspecialist uit ons netwerk – u ook op andere terreinen van dienst zijn. Zo hebben we ondernemers ook ondersteund op het gebied van ontslagprocedures, outplacementtrajecten of op het terrein van arbeidsvoorwaarden.

Nazorg

Ook als de keuze gevallen is en u een nieuwe medewerker in dienst heeft, houden wij met u beiden contact. We doen ook daadwerkelijk iets met de signalen die we dan van beide zijden opvangen. Juist het bespreekbaar maken daarvan kan leiden tot een nog betere samenwerking!

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.