Vacatures in de agrotechniek

Doornbos Werving & Selectie is sinds 2000 dé specialist in het invullen van vacatures in de agrotechniek. Deze sector heeft een belangrijke bijdrage in werkgelegenheid, voedselvoorziening en economie voor binnen- en buitenland. En wij leveren graag een bijdrage aan die mooie sector. We leggen graag de goede verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever waarbij we rekening houden met het grote geheel.

De agrotechniek of landbouwtechniek is een belangrijke basis voor akkerbouw, tuinbouw en veehouderij. Zonder hulp van de techniek kunnen wij niet zo efficiënt, gespecialiseerd en hoogwaardige producten leveren. Of het nu gaat om trekkers, machines of robots; innovatieve en hoogwaardige machines kunnen alleen ontwikkeld en ingezet worden door kundig en bekwaam personeel. Voor een groot aantal vaste klanten zoeken wij regelmatig specialisten en managers met kennis van techniek en landbouw.

We bemiddelen in verschillende vacatures agrotechniek. Zoals voor fabrikanten van landbouwmachines, importeurs, dealerbedrijven, smart farming en precisielandbouw. Op mbo-, hbo- en wo-niveau. Is agrotechniek jouw lust en je leven? Neem dan een kijkje bij de vacatures agrotechniek.

Blijf op de hoogte van actuele vacatures agrotechniek

Vind je niet direct de vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak dan een jobalert aan via de homepage. Daarbij kan je aangeven welk type vacature je zoekt, zodat je alleen updates ontvangt van relevante nieuwe vacatures. Een open sollicitatie sturen, of contact opnemen om te sparren over de mogelijkheden kan natuurlijk ook.

Bekijk vacatures in de agrotechniek

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.