Op zoek naar gemotiveerd personeel?

Heb jij moeite met het vullen van je vacatures door tijdgebrek, schaarste of omdat ze lastig zijn? Geen zorgen, wij weten hoe de praktijk werkt en nemen het werk uit handen. Werving en selectie in de agribusiness is immers onze specialiteit. En of dat gaat om leidinggevende of specialistische vacatures maakt niet uit, wij vinden de professionals die jij zoekt. Vakbekwame werknemers die jouw bedrijf vooruithelpen.

We zetten ons netwerk onder andere in om vacatures te vullen in de akker en tuinbouw, gewasbescherming, melkveehouderij en landbouwmechanisatie. Van productiemanager pootgoed tot agrarisch accountant en van adviseur melkveehouderij tot groeispecialist akkerbouw. Voor mbo+-, hbo- en wo-kandidaten. En dat doen we al meer dan 20 jaar, met succes. Hierdoor heeft Doornbos Werving & Selectie de slagkracht van een grote onderneming en de flexibiliteit en laagdrempeligheid van een klein bedrijf. Want voor het rendement van jouw organisatie is het belangrijk dat de juiste werknemer op de juiste plek zit. 

Goed luisteren en meedenken voor een langdurige relatie

In de praktijk doen we meer dan alleen werving en selectie. Wij denken met je mee als ondernemer over de optimalisatie van je personeelsbestand. Door goed te luisteren zijn wij je ook op andere terreinen van dienst. Bijvoorbeeld op het gebied van ontslagprocedures, outplacementtrajecten of op het terrein van arbeidsvoorwaarden. Ook blijven we in contact met jou en succesvol geplaatste kandidaten tijdens hun dienstverband. De ervaring leert dat dit leidt tot jarenlange tevredenheid. Niet voor niets zijn wij trots dat 80% van door ons geplaatste kandidaten na 5 jaar nog bij de werkgever in dienst is.

Succesvol bemiddelen door een persoonlijke aanpak

Een goede relatie met zowel de kandidaat als opdrachtgever én een persoonlijke aanpak is voor ons essentieel. Aan de ene kant zitten we graag met de beslissingsbevoegde om tafel en aan de andere kant kijken we naar de mens áchter het cv. Want door met én voor mensen te werken, is de kans op een goede match echt vele malen groter. En het leren kennen van de mensen en hun wensen bereik je door 1-op-1-contact en oprechte interesse.

Laten we in gesprek gaan.

Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.