Kandidaten

Specialisme

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in vacatures in de akkerbouw en vollegrond. Onze opdrachtgevers zitten in heel Nederland en vacatures zijn ook regelmatig buiten onze landgrenzen.
Door deze focus kunnen wij voor kandidaten die een plantaardige achtergrond hebben passende banen bieden die goed aansluiten bij hun wensen.

Maatwerk

Vaak komen we met kandidaten in gesprek die eerst willen aftasten wat er mogelijk is en fungeren we als klankbord of reisgids om tot een volgende stap te komen. Soms is er een directe aansluiting bij vacatures die op onze website staan. Veel bemiddelingen komen tot stand vanuit de jarenlange relatie met een grote groep vaste klanten.
Veel van onze kandidaten hebben een gerichte agrarische HBO/WO opleiding en/of specialistische ervaring in het plantaardige segment.
Wij hebben volop mogelijkheden voor afgestudeerde starters op de arbeidsmarkt maar bemiddelen ook in het segment van leidinggevend en directie.

Kaders

Termen die passen bij onze opdrachtgevers en soorten functies zijn: gewasbescherming, meststoffen, precisielandbouw, ICT, landbouwmechanisatie, (zaai)zaden, (poot)aardappelen, akkerbouw, vollegrond, veredeling, bodem, AGF etc.

Functies kunnen heel gevarieerd zijn van agronomie tot verkoop en van veredeling tot directie.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.