van Wesemael

van Wesemael

Van Wesemael-groep is toeleverancier in gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden, meststoffen en andere toebehoren voor de akkerbouw, fruitteelt en boomkwekerij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hulst. Daar is ook de hoofdvestiging. Daarnaast zijn er nevenvestigingen en dochterbedrijven op verschillende locaties in Nederland. De groep is één van de grotere particuliere spelers in hun segment. De van Wesemael-groep levert zowel aan de eindgebruiker als aan de tussenhandel. Leverbetrouwbaarheid, bereikbaarheid, service en een scherpe prijs zijn zaken waar ze haar aandacht op richt. Dit gebeurt vanuit een landelijk vestigingsbeleid en een fijnmazig distributienetwerk. De organisatie wil blijvend goed inspelen op de wensen van de klant en ontwikkelingen in de markt

www.wesemael.nl

Recente vacatures van van Wesemael

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.