Q-Potato Holland BV

Q-Potato Holland BV

Q-Potato is ontstaan uit een fusie van ATF Potato B.V. en Q-Potato Holland B.V. In 2014 besloten Dirk van de Water en Wouter Mutsaers hun krachten te bundelen. Zij werkten al langer samen.

Dirk van de Water specialiseerde zich met ATF Potato in de in- en verkoop van consumptieaardappelen en pootgoed in Noordwest- en Oost-Europa. Wouter Mutsaers was al een aantal jaren actief in de handel van pootgoed en tafelaardappelen in met name Zuid-Europa en Noord-Afrika. Met de fusie werd een gezonde, brede basis voor het nieuwe Q-Potato gelegd. Niet alleen de bedrijfsactiviteiten vulden elkaar aan, ook op persoonlijk vlak bleek de combinatie effectief. Door gebruik te maken van elkaars netwerk en expertise wordt extra waarde gecreëerd voor klanten en leveranciers.

www.qpotato.com

Recente vacatures van Q-Potato Holland BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.