Luttelgeest
Meer details

Teeltcoördinator groentezaadvermeerdering

Nieuw

De vacature Teeltcoördinator groentezaadvermeerdering

Onze locatie in Luttelgeest vormt de logistieke en organisatorische uitvalsbasis voor de contractteelt in Noordoost Nederland. Als teeltcoördinator vorm je samen met een andere, ervaren teeltcoördinator en de locatiemanager een team welke verantwoordelijk is voor circa 60 hectare zaadteelt onder glas in Noordoost Nederland. Je adviseert op teelt technisch gebied en vervult een belangrijke rol in de bestuiving. Daarnaast vorm je een belangrijke spil in het logistieke proces rondom planten en oogsten. Je denkt mee over de invulling en totstandkoming van onze contracten en samen met je collega fungeer je als eerste lijn gesprekspartner voor contracttelers op het gebied van contracten en contractprijzen. Er is ruimte en tijd om je de komende jaren, onder de vleugels van een ervaren teeltcoördinator, te ontwikkelen in het zaadteelt vak.

Wat verwachten wij van de Teeltcoördinator groentezaadvermeerdering

- Een afgeronde agrarische opleiding op hbo-niveau of meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie
- Stevige persoonlijkheid met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
- Affiniteit met teelt, met beide benen in de klei
- Nauwkeurig, flexibel en praktisch
- Goede digitale vaardigheden
- Leergierig
- Ervaring met contractteelt is een pré

Wil je meer weten of deze functie goed past bij je wensen en ambitie? Neem dan gerust contact op voor overleg.

Bedrijfsprofiel

Bejo is een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Kwaliteit van ons product staat hoog in het vaandel. Met zeer gemotiveerd en betrokken personeel werken wij wereldwijd aan de verdere groei van ons innovatieve bedrijf.

Op de afdeling Trial Grounds & Seed Production Netherlands wordt een breed scala aan werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de aanleg en beheer van gewassen in de kassen en op de proefvelden.

De afgelopen jaren is Bejo uitgeroepen tot beste werkgever binnen de branche. Dat komt niet alleen door de informele sfeer binnen het familiebedrijf maar ook doordat de medewerkers voor elkaar klaarstaan. Bejo investeert in de medewerkers en heeft, zoals je dat van de ‘Beste Werkgever’ mag verwachten, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden vacature Teeltcoördinator groentezaadvermeerdering

Voor de rol van Teeltcoördinator geldt onder andere;

- Een bruto maandsalaris tussen € 3.100,- en € 3.900,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van werkervaring en opleiding.
- Veel zelfstandigheid en waardering voor eigen initiatief,
- Voldoende mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen,
- Naast het salaris vele extra’s, zoals winstdeling, uitstekend pensioenplan en studiefaciliteiten,
- Flexibiliteit in werktijd voor een goede balans tussen werk en privé.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij Klaas Doornbos, bereikbaar op 06-22235421 of via info@doornboswerving.nl sollicitaties via mail of de website www.doornboswerving.nl

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op: www.bejo.nl

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in recruitment in de Agribusiness voor specialistische en leidinggevende functies op MBO+, HBO en WO-niveau. De focus is op functies binnen de akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding streven we naar een match en relatie voor de lange termijn.

Locatie

Luttelgeest

Publicatie datum

11.04.2024

Contactpersoon

Klaas Doornbos

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.