Heerenveen
Meer details

Trainee buitendienst pootaardappelen

Deze vacature is reeds vervuld

De vacature Trainee buitendienst pootaardappelen

Ben je klaar met je studie en op korte termijn beschikbaar voor een uitdagende baan, informeer dan naar de mogelijkheden voor deze kans in de pootgoedsector.

Functieomschrijving
Jouw functie is er op gericht om in een jaar tijd zoveel mogelijk ervaring op te doen zodat je door kunt groeien naar een vakbekwame rol in de buitendienst en logistiek.
De eerste maanden zijn er op gericht om samen met je buitendienst collega’s de partijen te beoordelen en de juiste te selecteren voor de diverse (export) bestemmingen. Daarnaast zul je assisteren bij de contracteren van de arealen voor het volgende seizoen.
De maanden daaropvolgend staan in het teken van het uitleveren van de pootaardappelen. Je wordt intensief betrokken bij de organisatie en leert hoe de logistieke processen werken. Wanneer het voorjaar aanbreekt begeleid je de telers bij het planten, de teelt, keuring en uiteindelijk de oogst van hun product.
Het doel is om in een jaar tijd heel breed kennis te maken met alle disciplines binnen de organisatie. Je kunt gebruik maken van veel kennis en ervaring van collega’s en krijgt de tijd en gelegenheid om je netwerk op te bouwen. Dit alles is er op gericht om zo geleidelijk te groeien naar een volwaardige rol in buitendienst en logistiek.

Wat verwachten wij van de Trainee buitendienst pootaardappelen

Je hebt een (recent) afgeronde HBO/WO opleiding met raakvlakken richting agrarisch, agronomie en logistiek. Ben je opgegroeid in de landbouw en heb je een andere gerichte opleiding die aansluit, dan nodigen we je ook uit om contact op te nemen en de mogelijkheden nader te bespreken.
Ons product groeit buiten, de grillen van de natuur hebben grote invloed op de kwantiteit en kwaliteit van de oogst. Daarom zijn betrokkenheid en flexibiliteit eigenschappen die we erg waarderen. Je bent veel buiten in het veld en bij onze telers en ondersteund daarnaast de collega’s op kantoor.

Heb je al enige ervaring dan nodigen we je ook uit om te reageren en de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsprofiel

EUROPLANT Pflanzenzucht GmbH, uit Lüneburg Duitsland, is één van de wereldspelers in de vermarkting van pootaardappelen. Naast het hoofdkantoor in Lüneburg kent EUROPLANT 13 buitenlandse dochterondernemingen. Het assortiment bestaat uit circa 100 rassen. De Europese pootgoed productie van EUROPLANT beslaat 12.000 hectare. De verkoop vindt plaats naar 70 landen.
Het Nederlandse dochterbedrijf, EUROPLANT Aardappel B.V, is gevestigd in Heerenveen. Hier werkt een team van 10 enthousiaste vakspecialisten aan de productie in Nederland, de vermarkting in de Benelux en de exportactiviteiten. De sfeer is no-nonsense, zakelijk en collegiaal. De lijnen zijn kort, de onderlinge contacten informeel. Vanwege groei en ambitie zijn wij op zoek naar een: trainee buitendienst pootaardappelen (agronomie, teelt, logistiek).

Arbeidsvoorwaarden vacature Trainee buitendienst pootaardappelen

Europlant biedt je een unieke kans om binnen een ambitieuze en internationaal opererende onderneming ervaring op te doen. Je prestaties worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?

Europlant heeft de werving & selectie voor deze functie uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Bel gerust voor meer informatie en om af te tasten of de functie voldoende past bij je wensen en ambitie.

Voor vragen of informatie:
Klaas Doornbos: tel 0527-69 87 66 of 06 22 23 54 21

Belangstelling? Mail je brief met cv naar: info@doornboswerving.nl

Sollicitaties kunnen ook rechtstreeks via de website www.doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie
Emmeloord

Kijk voor meer informatie op www.europlant.biz

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in recruitment in de Agribusiness voor specialistische en leidinggevende functies op MBO+, HBO en WO-niveau. De focus is op functies binnen de akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding streven we naar een match en relatie voor de lange termijn.

Locatie

Heerenveen

Publicatie datum

04.10.2021

Contactpersoon

Klaas Doornbos

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.