Luttelgeest
Meer details

Teamleider Groentezaadvermeerdering

Deze vacature is reeds vervuld

De vacature Teamleider Groentezaadvermeerdering

In deze gevarieerde en uitdagende functie ben je, binnen de door de locatiemanager aangegeven kaders, verantwoordelijk voor het mens- en taakgericht leidinggeven aan een kleine groep teeltmedewerkers in onze kassen voor de zaadteelt. Als teamleider geef je op een inspirerende en coachende wijze leiding aan je medewerkers. Je weet een energiek en daadkrachtig team neer te zetten dat op een kwaliteits- en kostenbewuste manier de teamdoelstellingen behaalt. Samen met je team voer je alle werkzaamheden uit gericht op de aanleg en verzorging van diverse gewassen voor de zaadproductie. Door continu het overzicht te houden weet jij je team zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse en langere termijn planning en de registratie van de werkzaamheden en teeltmaatregelen. Door dagelijks met de teelt bezig te zijn heb je een belangrijke rol in het innoveren en optimaliseren van de teelt.

Wat verwachten wij van de Teamleider Groentezaadvermeerdering

Wat neem je mee?
- Afgeronde opleiding op MBO niveau 4 met werkervaring of een relevante HBO-opleiding
- Ervaring met teelten in kassen is een pre
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Teamplayer, nauwkeurig, resultaatgericht en initiatiefrijk
- Hands-on mentaliteit
- Technisch inzicht en kennis van kasklimaat is een pre

Wil je meer weten of deze functie goed past bij je wensen en ambitie? Neem dan gerust contact op voor overleg.

Bedrijfsprofiel

Bejo is een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Kwaliteit van ons product staat hoog in het vaandel. Met zeer gemotiveerd en betrokken personeel werken wij wereldwijd aan de verdere groei van ons innovatieve bedrijf.

Op de afdeling Trial Grounds & Seed Production Netherlands wordt een breed scala aan werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de aanleg en beheer van gewassen in de kassen en op de proefvelden. Op onze locatie in Luttelgeest zijn we op zoek naar een teamleider met groene vingers en leidinggevende kwaliteiten.

Arbeidsvoorwaarden vacature Teamleider Groentezaadvermeerdering

Wat brengt het werken bij Bejo met zich mee?
- Informeel familiebedrijf waar iedereen voor elkaar klaarstaat
- Veel zelfstandigheid en waardering voor eigen initiatief
- Voldoende mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen
- Naast de CAO voor de Tuinzaadbranche nog vele extra’s

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij Klaas Doornbos, bereikbaar op 06-22235421 of via info@doornboswerving.nl sollicitaties via www.doornboswerving.nl

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op: www.bejo.nl en op deze link met Bedrijfsfilm Bejo

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in recruitment in de Agribusiness voor specialistische en leidinggevende functies op MBO+, HBO en WO-niveau. De focus is op functies binnen de akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding streven we naar een match en relatie voor de lange termijn.

Locatie

Luttelgeest

Publicatie datum

02.01.2021

Contactpersoon

Klaas Doornbos

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.