Nederland en Afrika
Meer details

Teelt Manager Groenten

Deze vacature is reeds vervuld

De vacature Teelt Manager Groenten

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische aspecten rondom teelt in Nederland en verschillende landen in Afrika. Een deel van je functie kun je vanuit Nederland organiseren, maar je bezoekt ook regelmatig de teeltlocaties in Marokko en Senegal. Afhankelijk van je kennis en ambitie is het ook mogelijk om een focus op bepaalde teelt te hebben of een bepaalde regio.

Wat verwachten wij van de Teelt Manager Groenten

Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding (agribusiness / plantenteelt) en ervaring in management en teelt. Je spreekt Nederlands,Engels en bij voorkeur een paar woorden Frans. Je bent bereid om te reizen en hebt een hands-on mentaliteit. Neem voor meer informatie contact met ons op. We kunnen in een gesprek meer informatie geven over de functie en je kansen voor een nadere kennismaking bij het bedrijf.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever, Fresh2You is een toonaangevende producent en leverancier van verse groenten en fruit. Het bedrijf heeft teeltlocaties in diverse landen en zorgt hiermee voor dagverse levering aan grote afnemers in Europa.

Meer informatie of solliciteren?

Fresh2you heeft de werving en selectie voor deze vacature uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Voor meer informatie kun je terecht bij Klaas Doornbos, bereikbaar op 06 22 23 54 21 of via info@doornboswerving.nl sollicitaties kunnen via de mail of de via de knop "solliciteer" op onze website: www.doornboswerving.nl

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op: www.fresh2you.nl of voor een impressie over het nieuwe pand in Barendrecht en de Locatie in Antwerpen

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in recruitment in de Agribusiness voor specialistische en leidinggevende functies op MBO+, HBO en WO-niveau. De focus is op functies binnen de akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding streven we naar een match en relatie voor de lange termijn.

Locatie

Nederland en Afrika

Publicatie datum

05.10.2021

Contactpersoon

Klaas Doornbos

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.