Biddinghuizen
Meer details

Teeltmanager kruiden

Deze vacature is reeds vervuld

De vacature Teeltmanager kruiden

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het gehele teeltproces. Dit begint met het opstellen van een teeltplan en het onderbrengen van de teelt. Gedurende het seizoen begeleid en adviseer je de telers, daarnaast stuur je de gehele logistiek rondom oogst en transport aan. Naast deze primaire taak ben je continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de teelt, in deze hoedanigheid draag je actief bij aan verschillende onderzoeksprojecten binnen VNK. De teelt vormt een belangrijke eerste schakel van de keten, de functie betreft dan ook een sleutelrol binnen de organisatie.

Wat verwachten wij van de Teeltmanager kruiden

Voor deze functie zijn uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heel belangrijk. Je vindt het leuk om een spin in het web te zijn en de belangen van verschillende partijen samen te brengen. Bij deze sleutelpositie is het belangrijk dat je af en toe een stapje terug kunt doen om het overzicht te bewaren en hier op te anticiperen. Organiseren, plannen en aansturen zijn hierbij belangrijke kernpunten. Naast de dagelijkse gang van zaken kijk je graag verder en speel je in op de laatste ontwikkelingen en uitdagingen binnen de sector. Je vind het leuk om met een team te werken maar bent ook in staat je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Uiteraard heb je interesse in de akkerbouw/vollegronds groenteteelt en ben je bereid alles te leren over de kruidenteelt.

Bedrijfsprofiel

VNK is al meer dan zestig jaar toonaangevend actief in het telen, drogen, importeren en bewaren van kruiden. Ons hoofdkantoor en productielocatie met de meest efficiënte en innovatieve productielijnen is gevestigd in Biddinghuizen. Door deze centrale ligging zijn onze verschillende teeltgebieden gemakkelijk te bereizen.

De bedrijfsactiviteiten van VNK zijn op te splitsen in twee seizoenen:
Zomerseizoen: Gedurende de zomerperiode worden er bladkruiden geteeld en verwerkt. Dit betreft voornamelijk peterselie bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie.
Winterseizoen: Gedurende de winterperiode worden er wortelkruiden geteeld en verwerkt. Dit betreft voornamelijk Valeriaan en Echinacea bestemd voor de farmaceutische industrie.

Arbeidsvoorwaarden vacature Teeltmanager kruiden

Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een groeiende, internationale organisatie. Binnen de organisatie is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en gelden er uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten of vragen of deze functie voldoende past bij je wensen en ambitie? Neem dan gerust contact op voor nader overleg.

Meer informatie of solliciteren?

Mail je brief met cv voor naar: info@doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168 8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie:
Klaas Doornbos: tel 0527-698766 of 06 22 23 54 21

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op: www.vnk-herbs.nl

Kijk hier voor een praktijkfilm van de Peterselie oogst voor VNK Herbs

Of op de facebookpagina van VNK

Locatie

Biddinghuizen

Publicatie datum

28.10.2020

Contactpersoon

Klaas Doornbos

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.