Wageningen
Meer details

Projectmanager Afrika Open Teelt

Deze vacature is reeds vervuld

De vacature Projectmanager Afrika Open Teelt

Als projectmanager Afrika ben je verantwoordelijk voor het initiëren, opzetten en leiden van projecten in Afrika. Hier is veel behoefte aan de praktische (teelt)kennis van Delphy. Met het opzetten van internationale projecten vorm je de schakel tussen Nederland en Afrika. Een belangrijke focus in je functie is de vermeerdering, teelt, bewaring, verwerking en afzet van groenten, aardappelen e.d..
Vanuit Nederland verzamel je kennis en onderhoudt je contacten met specialisten in de groenteketen. Je begeleidt ook inkoop van zaaigoed, materialen en specifieke producten die nodig zijn voor een succesvolle (voedsel)keten voor je projecten in Afrika.
Ongeveer 20% van je tijd ben je in Afrika aanwezig en zorg je voor kennisoverdracht en succesvolle implementatie en continuïteit van de projecten. Vanuit Nederland ben je continu in contact met de mensen en Afrika en zorg je op afstand voor support.
Als basis kun je aan de slag met een vierjarig project gericht op verbetering van de aardappelketen in Oeganda. Dit is een groot en uitdagend project.
Daarnaast zorg je met collega’s voor het binnenhalen en ondersteuning geven aan andere projecten in Afrika. Het schrijven van projectplannen, bewaken van financiering en financiële kaders behoort tot de taken. In praktische zin zorg je voor opleiding en kennisoverdracht. Denk hierbij aan “train de trainers” en open veld dagen.

Wat verwachten wij van de Projectmanager Afrika Open Teelt

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en gerichte kennis en ervaring die aansluit bij deze functie. Denk hierbij aan kennis van landbouw en akkerbouwmatige groenteteelt, kennis van projectmatig werken, kennis van binnenhalen en monitoren van nieuwe projecten, zelfstandig werken en tevens motiveren van een team. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent ondernemend, positief ingesteld en communicatief sterk.

Bedrijfsprofiel

Delphy is met ruim 230 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren. Blijvend kennis ontwikkelen en toepasbaar maken, nationaal en internationaal, is ons DNA en vormt de hoofdactiviteit van Delphy. Onze experts dragen met een deskundig en onafhankelijk onderzoek en advies, gebaseerd op eigen kennisontwikkeling, bij aan een duurzaam resultaat van onze partners.
De strategie van Delphy is om teeltkennis en -methoden steeds verder te ontwikkelen en toe te passen. De projectmanager Afrika vormt de brug tussen Nederlandse en Afrikaanse agrarische sector. Een strategische functie met enorme toekomst gezien alle uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid, voedselzekerheid en klimaatverandering. Het team Afrika bestaat uit 9 specialisten met gerichte kennis en focus op de activiteiten in diverse Afrikaanse landen. Vanwege groei zijn wij op zoek naar een: Projectmanager Afrika Open Teelt

Arbeidsvoorwaarden vacature Projectmanager Afrika Open Teelt

Een unieke strategische functie in een internationaal team (vertegenwoordiging in Nederland, Oeganda, Rwanda, Kenia, Ghana en Zuid-Afrika). De uitdaging om toonaangevende projecten te ontwikkelen vanuit een duurzaam ondernemersperspectief. Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn, met een zeer grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen het team. Uitstekende arbeidsvoorwaarden met (uitzicht op) een vast dienstverband.

Meer informatie of solliciteren?

Bel gerust voor meer informatie en om af te tasten of de functie voldoende past bij je wensen en ambitie.

Interesse? Mail dan je motivatiebrief met cv naar: info@doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168 8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie:
Klaas Doornbos: tel 0527-69 87 66 of 06 22 23 54 21

Kijk voor meer informatie over het bedrijf en het team op www.delphy.nl

Locatie

Wageningen

Contactpersoon

Klaas Doornbos

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.