Nederland en vanuit huis
Meer details

Technisch adviseur gewasbescherming

Deze vacature is reeds vervuld

De vacature Technisch adviseur gewasbescherming

In deze afwisselende en zelfstandige functie geef je ondersteuning aan je collega’s van het verkoopteam in de Benelux. Je onderhoudt de contacten met distributeurs en (weder)verkopers en adviseurs in het veld. Je hebt een belangrijke bijdrage bij het opzetten en begeleiden van demoproeven. Je kennis en ervaring gebruik je bij het maken van technische folders en bij presentaties in het veld en tijdens (winter)bijeenkomsten. Daarnaast ondersteun je de marketingafdeling bij hun activiteiten. Door je kennis en specialisme weet je vraag te creëren naar de producten van Nufarm en geef je advies aan klanten over optimale inzet van de producten. Je werkt vanuit je ‘home office’ en rapporteert aan de Sales Manager Benelux.

Wat verwachten wij van de Technisch adviseur gewasbescherming

Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding en werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent resultaatgericht, communicatief sterk en een goede relatiebeheerder. Je beschikt over goede actuele kennis van de agribusiness en gewasbescherming. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

Nufarm, een Australisch bedrijf, werd opgericht in 1957 en is uitgegroeid tot één van de leidinggevende bedrijven in de gewasbescherming. In Australië en Nieuw Zeeland is Nufarm marktleider. Sinds het begin van de jaren 90 kent Nufarm een snelle ontwikkeling in Europa, Noord en Zuid-Amerika. Vanaf 1996 is Nufarm actief in de Benelux. In de Benelux werken momenteel ruim 25 medewerkers. Het verkoopteam bestaat uit 17 medewerkers en werkt nauw samen met collega’s in andere Europese landen. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Recent heeft Nufarm haar productenpakket in Europa sterk kunnen uit breiden door enkele overnames. Om onze groeiplannen in de Benelux verder vorm te geven zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van technisch adviseur gewasbescherming.

Arbeidsvoorwaarden vacature Technisch adviseur gewasbescherming

Nufarm is zowel wereldwijd als in de Benelux een bedrijf in volle expansie waar je je talenten kunt ontplooien. Je krijgt de nodige opleiding en ondersteuning. Je ontvangt een marktconform salaris en je krijgt een leaseauto ter beschikking.

Bel of mail gerust voor aanvullende informatie. Uiteraard zal er vertrouwelijk met je reactie omgegaan worden.

Meer informatie of solliciteren?

Belangstelling? Mail je brief met cv naar: info@doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168 8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie:
Klaas Doornbos: tel 0527-69 87 66 of 06 22 23 54 21

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op: www.nufarm.nl

Locatie

Nederland en vanuit huis

Contactpersoon

Klaas Doornbos

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.