Spreidt fritesoorlog zich uit over wereldtoneel?

De aardappelverwerkende industrie kijkt met grote zorgen naar de dreigende importstop en verhoogde tarieven voor Europese frites. Na Nieuw-Zeeland en Australië hebben ook de Verenigde Staten zich recentelijk gemeld in de kwestie. 'Het is alle hens aan dek', stelt de Vavi.

Bron

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!

Onze klanten

Het invullen van uw leidinggevende en specialistische vacatures is al jaren ons doel. En met succes! Doornbos Werving & Selectie is begonnen als dé recruitment specialist op het gebied van agribusiness. Maar inmiddels weet een breed scala aan opdrachtgevers ons voor de meest uiteenlopende functies te vinden. Voor het rendement van uw organisatie is het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek zit. En laat dat nou net ons vak zijn!

DT Dijkstra Plantera BV Green Organics BV Sencrop SAS The Potato Company BV Vandinter Semo BV BV Erf TTW-Systeem B.V. ADAMA Northern Europe B.V. Machinefabriek Steketee BV
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.