Neerslagtekort blijft in de buurt van droogste jaren

Het neerslagtekort in Nederland blijft nog altijd schommelen rond de lijn van de 5% droogste jaren. En hoewel we dus wederom met een droog jaar te maken hebben, is de situatie volgens de diverse waterschappen niet zo zorgelijk als in 2018 en 2019. In België daarentegen wordt gesproken over een van de meest serieuze situaties ooit.

Bron

Maak een jobalert
Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan een jobalert aan en mis nooit meer een vacature!

Onze klanten

Het invullen van uw leidinggevende en specialistische vacatures is al jaren ons doel. En met succes! Doornbos Werving & Selectie is begonnen als dé recruitment specialist op het gebied van agribusiness. Maar inmiddels weet een breed scala aan opdrachtgevers ons voor de meest uiteenlopende functies te vinden. Voor het rendement van uw organisatie is het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek zit. En laat dat nou net ons vak zijn!

OTC Organics B.V. Geo4A B.V. Ardo BV Bejo Zaden Control Union Certifications B.V. Vandinter Semo BV Interseed Holland BV Agrico George Pars Graanhandel BV DT Dijkstra
Doornbos Werving & Selectie BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.