We love vegetables.

Lees ons verhaal
The seed to plate company

We proudly present: Primeale United. The Seed to Plate Company.

Van Oers United zet haar werkzaamheden voort onder een nieuw label: Primeale United. Deze verandering markeert de start van een nieuwe fase voor ons bedrijf, met een nieuwe visie en missie en aangescherpte strategische focus. Met een naam die aansluit bij Agrial, de internationale coöperatie waar we sinds 2015 een zelfstandig opererend onderdeel van zijn. 

Bekijk de video

Primeale United.
Jouw partner van seed to plate. 

Wij zijn Primeale United. Van huis uit groentetelers, in hart en nieren. Wij beheersen de hele keten van verse groenten. Van het zaadje in de grond tot een lekkere, voedzame maaltijd op de borden van miljoenen mensen. Zo zorgen we jaarrond voor duurzame beschikbaarheid van verse groenten. Partnerships met klanten en het bedenken van oplossingen voor consumenten staan voor ons centraal en dat maakt ons een inspirerende partner. Voor nú en in de toekomst. 

Telen

Het begint bij de bron

Gedreven, nieuwsgierig en slim. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we succesvol zijn van teelt tot eindproduct. Met eigen teelt en teelt van partner-telers verspreid over de wereld, zorgen we jaarrond voor de lekkerste groenten. We telen met zorg, door hechte, internationale samenwerkingsverbanden te onderhouden. Door de kracht van de natuur en de kennis en ervaring van onze telers optimaal te benutten, komen we tot de producten waar we zo ontzettend trots op zijn; kwalitatieve, smaakvolle groenten, die op een duurzame manier geproduceerd zijn.

Lees meer
Verwerken

Van oogst tot verpakt product

Om van een zaadje uiteindelijk naar die heerlijke groenten op het bord te komen zijn er een aantal stappen nodig. Na het oogsten wassen, sorteren, snijden en verwerken we de verse groenten tot het eindproduct voor in het schap van de supermarkt. We bieden veel verpakkingsmogelijkheden; van flowpacken tot aan puntzak. We spelen in op trends uit de markt en kijken waar er kansen liggen voor het introduceren van duurzame verpakkingen. Daarbij luisteren we goed naar de wensen van consumenten en onze klanten.

Lees meer
Aanbieden

Samen klantgericht innoveren

Primeale United is meer dan een groenteleverancier. Wij begrijpen de behoeften van internationale consumenten en innoveren met impact. We delen onze kennis en trekken samen met retailers op om de AGF-sector te professionaliseren. We zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om onze groenten aan te bieden aan de consument. Als ketenbeheerser zijn wij de ultieme innovatiepartner voor duurzame, onderscheidende concepten om verse groenten aan te bieden.

Lees meer
Genieten

Gezond genieten van verse groenten

En dan is het tijd om te genieten. Nadat we onze producten met zorg hebben geteeld, verpakt en getransporteerd is het tijd om te genieten van de smaak en van het bereidingsgemak van onze groenten. Wij vinden het belangrijk dat het de consument makkelijk wordt gemaakt om voor verse groenten te kiezen. Het is aan ons om met nieuwe, soms onverwachte initiatieven te komen. Zodat mensen vaker en makkelijker kunnen genieten van onze pure, verse en lekkere groenten.

Lees meer