Agrarisch makelaar Noordoostpolder en Flevoland
Leyten & Van der Linde - Dronten
  • Adresgegevens
  • De Oude IJssel 11 A, Dronten

Leyten & Van der Linde

Dé agrarisch makelaar in de Noordoostpolder en Flevoland

Neem contact met ons op

Welkom bij agrarisch makelaarskantoor Leyten & Van Der Linde

Leyten & Van der Linde kan u van dienst zijn in de bemiddeling bij aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed, pachtzaken, onteigeningszaken en juridische geschillen.

Na de oprichting in 2002 heeft ons bedrijf zich snel ontwikkeld tot één van de toonaangevende agrarische makelaardijen in de Noordoostpolder en Flevoland. Daar zijn een paar belangrijke redenen voor:

Direct en eerlijk advies

In de eerste plaats onze directheid. Wij gaan doelgericht te werk en spiegelen daarbij de zaken niet mooier voor dan ze in werkelijkheid zijn. Een directe en eerlijke boodschap zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat u op de momenten van aan- en verkoop van onroerend goed de best mogelijke keuzes maakt.

Groot netwerk

In de tweede plaats hebben onze makelaars samen het grootste netwerk, waardoor wij in staat zijn om binnen korte tijd de beste combinatie van koper en verkoper bij elkaar te brengen.

Wij doen dat bovendien op een manier die er vrijwel altijd voor zorgt dat beide partijen tevreden zijn met de gang van zaken en met het resultaat.

Juridische en fiscale kennis

Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen, inzichten, juridische en fiscale zaken, zodat u er zeker van bent dat alle transacties en taxaties volledig correct worden afgehandeld. Waar nodig werken wij samen met financieel en fiscaal adviseurs.

De reacties die wij krijgen, bevestigen dat wij er op deze manier in slagen om voor onze klanten het best mogelijke resultaat te boeken.

Al onze kennis, ervaring en contacten zetten we in om voor u het beste resultaat te bereiken. Dat is waar onze dienstverlening om draait.

De Leyten & van der Linde
Zoekopdracht

Opzoek naar een mooie boerderij of losse grond in de Flevopolder of Noordoostpolder? Zoek in het aanbod agrarische objecten te koop in de polder!

Inschrijven zoekopdracht

De Leyten & van der Linde Nieuwsbrief

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen (max. 1 per maand) en op de hoogte blijven van de activiteiten van Leyten & Van der Linde.

Inschrijven nieuwsbrief

Het team van Leyten & Van der Linde

Een gedreven aanpak en een uitgebreid netwerk hebben inmiddels geleid tot een sterk toegenomen vraag naar bemiddeling bij aan- en verkoop, pachtzaken, onteigeningszaken en juridische geschillen. Het team van Leyten & Van der Linde kent een brede en praktische vorming in het agrarisch ondernemen en ons gevoel voor de regio staat garant voor een succesvolle benadering en juiste advisering. Wij zullen actief en met veel enthousiasme voor u aan de slag gaan. Onze makelaars begeleiden u graag in alle belangrijke fases van uw bedrijfsvoering: van aan- en verkoop tot taxaties en van onteigeningsbegeleiding tot pacht.

Bekijk ons team

Nieuwsbrief september 2023

· Maakt u de juiste keuze LBV+/LBV? · Ons huidige aanbod · Samenwerking Farms4sale

Lees verder

Nieuwsbrief april 2023

· Voorlichtingsavond 18 april · Ons huidige aanbod · Tulpenfestival · Nieuwe taxateur

Lees verder

Nieuwsbrief december 2022

De huidige stand van zaken rondom stikstof · Ons huidige aanbod · Agrarisch vastgoed taxeren · Verlichte boerderijenroute Noordoostpolder · Nieuwjaarswens

Lees verder

Nieuwsbrief april 2022

Boeren financieren Boeren · Vrijstelling onroerendezaakbelasting · Ons huidige aanbod

Lees verder

Boer & Zo Maart 2022

Een reden voor een ‘stopper’ om niet alles te verkopen is
vaak de negatieve rente die banken momenteel berekenen. De gehele opbrengst van de verkoop op de bankrekening hoeft echter niet. Op basis van ons initiatief zijn er Boeren die Boeren financieren!

Lees verder

Nieuwsbrief december 2021

Het huidige aanbod van woonerven en losse grond · ‘Stoppen is ook ondernemen’ · Nieuwjaarswens

Lees verder

Nieuwsbrief november 2021

Een greep uit ons huidige aanbod · Reminder informatieavond “Stoppen is ook ondernemen” · Voorstellen nieuwe medewerker

Lees verder

Agrarisch makelaar over grond als bedrijfsmiddel en belegging

Nieuwsbrief december 2020

Ons verkochte aanbod · Interview met onteigeningsdeskundige Albert de Koning · Introductie vrijstaand wonen · Provinciale aankoop veehouderijen nabij natuurgebieden; komt u in aanmerking? · Herinnering: vraag dit jaar nog snel een energielabel aan! · Eindejaarsgroet

Lees verder

Agrarisch makelaar over grond als bedrijfsmiddel en belegging

Boer & Zo december 2020

Diverse inzichten met betrekking tot grond. Als agrarische makelaar praten wij dagelijks over het onderwerp grond. Meestal gaat dit over kopen, verkopen, verhuren, pachten of verpachten en taxeren voor diverse doeleinden zoals bedrijfsovername, financiering enzovoorts. Grond is daarom een heel interessant bedrijfsmiddel waar boeren altijd op, en mee werken.

Lees verder

Voorstel Prinsjesdag overdrachtsbelasting

Nieuwsbrief september 2020

Nieuwe collega · Tijdelijke woonruimte gezocht · Nieuw in de verkoop · Voorstel Prinsjesdag m.b.t. de overdrachtsbelasting · Social Media

Lees verder

Stille verkoop akkerbouw en vleesvarkensbedrijf

Boer & Zo juni 2020

Recent verkocht Mark Haverkamp (42) van de Polenweg te Bant in ‘stille verkoop’ zijn akkerbouw- en vleesvarkensbedrijf. Een terugblik op zijn besluit en het antwoord op de vraag wat voor hem de aanleiding voor deze stap was.

Lees verder

Stoppen is ook ondernemen

Nieuwsbrief mei 2020

Webinar: Stoppen is ook ondernemen · Nieuw in de verkoop: Lancasterdreef 20 te Dronten · Verkocht: Lancasterdreef 150 te Dronten · Stikstofblog · Vacature

Lees verder

Nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief april 2020

Nieuw in de verkoop · Uitbreiding van ons team · Binnenkort in de verkoop: Lancasterdreef 20 te Dronten

Lees verder